FKK Magyarország

Megtekintés
ÖSSZEFOGLALÓ

A Fenntartható Közösségek Központja széles skálájú tevékenységével járul hozzá a települési szintű fenntarthatósági átmenet támogatásához.

ÉV

2023

PROJEKT RÉSZLETEI

A fenntarthatóság forradalmasítása: A Fenntartható Közösségek Központjának online jelenlétének átalakítása

Áttekintés:
A Fenntartható Közösségek Központja azért keresett meg, hogy a nulláról felépítsem az új weboldalukat. Az akkor jelenlegi weboldaluk elavult kinézettel és gyenge keresőmotoros láthatósággal rendelkezett. A közös célunk egy kiemelkedő digitális megjelenés volt, ami figyelemfelkeltő kinézettel ragadja meg az érdeklődőket és a széles partneri hálózatot.

Megközelítés:

A projekt alatt beleástam magam az FKK törekvéseinek megértésébe. Szorosan együttműködve egy olyan felületet terveztünk, ami tükrözte a növekedésüket és ami harmonizált a partner vizuális megjelenésével. Ahhoz, hogy az eredmény minél több emberhez eljusson, egy komplex keresőoptimalizálási stratégiát valósítottunk meg, mind tartalmi, mind technikai oldalon. Az új oldalt Webflow-ban készítettem el, ami egy erős technikai biztosít bármilyen online projektnek.

Konklúzió:

Az FKK csapatával összesítettük erőinket, hogy új életet adjunk a weboldaluknak úgy, hogy az illeszkedjen a fenntarthatósági törekvéseikhez. Az eredmény egy olyan honlap, ami azonosul az értékeikkel és segíti őket, hogy mutassák az utat egy fenntarthatóbb jövő felé.

Töltés...
TOVÁBBI PROJEKTJEIM:

Ezeket is átfuthatod