RÓLAM

Vállalkozások szolgálatában '19 óta

2019 óta több tucat digitális terméken dolgoztam. Volt, amikor hobbiból, volt amikor munka mellett, másodállásban. Azóta már teljes állásban élek ennek a projektnek.

Ezekre figyelek minden projektnél:

01

Funkcionalitás

A kinézet nem minden. Tervezéskor szintén fontos, hogy az adott termék hogyan viselkedik.

02

Tartósítás

Minden elvégzett projekt évek múlva is időálló és releváns marad.

03

Wow-faktor

A kifejezés elcsépelt, de annál fontosabb. Legtöbbször csak így lehet kitűnni.

04

Legújabb trendek

A versenytársak maradjanak csak a 2000-es években, de a te márkád legyen jövőbemutató.

Laptop egy asztalon, miközben design folyik.
A WEBOLDAL MÖGÖTT

Programozóból designer

Fehér Nándor vagyok, Budapesten élek. A Szegedi Tudományegyetemen diplomáztam programtervező informatikus szakon. Egyetem mellett vállaltam kisebb munkákat, mint szoftverfejlesztés, vagy webdesign. Az évek alatt egyre többet foglalkoztam grafikával, majd később már csak ebben dolgoztam.

2017-ben eldöntöttem, hogy szeretnék létrehozni egy ügynökséget. Évekig tanultam, dolgoztam, építettem a portfóliómat, hogy ez létrejöhessen. Szeretnék nagyon sok márkának segíteni, hogy kitűnjenek a digitális zajból.

Egy gondolat

Hobbi is, munka is

Nem viccelek, amikor ezt mondom, hogy valóban ez a szenvedélyem. Iskolás koromban az első dolgom volt minden beadandó betűtípusát átállítani Arial-ról valami szépre. A prezentációim 80%-a a designnal ment el, mintsem a tartalmi résszel. Ezért is alakult ki, hogy egyáltalán nem munkaként tekintek erre a projektre, inkább egy hobbiról van szó, amiből szerencsére meg tudok élni. Mi más kell?

Kiráz a hideg, ha egy poszteren az "ő" betű máshogy néz ki, vagy valaki indokolatlan helyen használ sorkizártat. Nem bírom ki, ha egy nagy cég weboldalán elírást találok. Esténként rémálmaim vannak azokról, akik úgy nyújtanak meg egy képet, hogy nem tartják be az eredeti méretarányt. Enyhe túlzással, de szerintem érzékeltettem, hogy tényleg komolyan veszem a dolgot.

"Nándit egy ismerősöm ajánlotta, azonnal klappoltunk. Nagyon büszke vagyok, hogy a vállalkozásomat egy ilyen professzionális weboldallal tudom reprezentálni."

— Faragó Ádám

"Először nem gondoltam, hogy ennyire gördülékeny lesz a kollaborációnk Nándival. Tényleg sokat jelent, hogy fejlesztő is. Emellett jó volt a hangulat, sokat nevettünk. Igazán elfelejtettem, hogy amúgy dolgozunk."

— Németh Péter

Frequently asked

Hogyan fogunk kommunikálni?

Ahogyan szeretnéd. Legyen e-mail, iMessage, Messenger, Slack, bármi, megoldjuk. Ha együtt dolgozunk, kapsz egy telefonszámot (A Forródrótot™ ), amit 0-24-ben hívhatsz és mindig elérsz.

Milyen vállalkozásokkal dolgozol együtt?

Nem kötöm meg így előre, hogy kivel szeretnék együtt dolgozni. Amíg valaki tudja (és tudja is kommunikálni) a vízióját, addig gördülékenyen tudunk haladni a projekttel. Lehetsz szimplán ötletgazda egy szalvétára felírt ötlettel, vagy már egy bejáratott KKV, aki szeretné javítani a digitális jelenlétét, tárt karokkal várlak.

Mennyibe kerül egy projekt?

Ezt így előre természetesen nem tudom megmondani, de ha felvesszük a kapcsolatot, akkor egy kötetlen megbeszélés után már tudok konkrétat mondani.

Vállalsz egyedi szoftverfejlesztést is?

Ez eredetileg nem szerepelt a szolgáltatásaim között, de azért annál rugalmasabb vagyok. Írj és meg tudjuk beszélni a részleteket. De a válaszom, hogy de, de erősen projekttől függ.

Budapesten kell élnem, hogy együtt dolgozhassunk?

Ha preferálod a személyes találkozókat, akkor azt mondom, hogy a legszerencsésebb, ha a Budapest/Szeged csíkban helyezkedsz el 😁. Amúgy természetesen nem akadály, ha meg mégis az lenne, akkor mindent digitálisan végzünk.

Mi az élet titka?

Szerintem a boldogság, a humor, valamint a lehető legkevesebb stressz. Minden más csak körítés.

Szívesen dolgoznál együtt?
Lépjünk kapcsolatba